Do kelu s kelom / Do kapusty s kapustou:)))

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

1/2 hlávky kapusty
4 cibule
200 g hovězího masa
2 špekáčky
2 párky
6 brambor
1 čerstvá paprika
sůl
kmín
5 stroužků česneku
olej
1-2 lžíce mleté červené papriky

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme 1 nadrobno narezanú cibuľu, pridáme na malé kocky narezané mäso, opražíme ho, vložíme na rezance narezaný kel (kapustu), osolíme, posypeme rascou, podlejeme trochou vody a dusíme asi 10 minút.

  2. Pridáme na rezance narezanú papriku, na kocky narezané zemiaky, opäť podľa potreby podlejeme horúcou vodou a dusíme, kým nie sú zemiaky mäkké. Kel dochutíme prelisovaným cesnakom.

  3. Na panvici na oleji opražíme 3 cibule narezané na polkolieska, zasypeme paprikou, vložíme na polovice narezané párky a pozdĺžne na štvrtiny narezané špekáčiky a za stáleho miešania opražíme.

  4. Údeninu vložíme do hrnca s kelom, premiešame a podávame s chlebom.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!