Česnečka s cibulí alá Lucie

Recepty, Polévky

Suroviny

olej (sádlo)
1,5 l vody
4 brambory
1 palice česneku
větší cibule
kostka Masoxu
granulovaný česnek
pepř
Vegeta
nové koření
1 vejce

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme si cibuli na půlkolečka a do hrnce dáme smažit na oleji nebo sádle.

  2. Na kostičky nakrájíme půl hlavičky česneku a přidáme k cibuli a necháme zpěnit, přidáme koření (vegetu, česnek) dle chuti, promícháme, zalijeme vodou.

  3. Přivedeme lehce k varu, přidáme na kostky nakrájené brambory, masox a necháme povařit.

  4. Přidáme nastrouhaný česnek (2. půlka hlavičky), nové koření a na závěr rozšlehané vejce a dle chuti pepř.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!