Červené karbanátky proti cholesterolu

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

500 g vepřového masa
2 cm zázvor nakrájený na drobno
1/2 lžičky pepře
1 jarní cibulka
1 lžíce sojové omáčky
1 vajíčko
1 lžička červené mleté rýže
maizena (kukuřičný škrob)
sůl
rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu nakrájíme na drobno a smícháme s mletým vepřovým masem, přidáme vajíčko a ochutíme. Pak přidáme lžičku mleté ​​červené rýze a pořádně promícháme.

  2. S vlhkýma rukama vyrobíme male koule cca 2 cm. Můžeme postupovat 4 způsoby co s nimi. První: dáme je na pařák a podáváme je v polévce s čínskou zeleninou.

  3. Druhý: dáme na olej a smažíme. Třetí: zlehka osmahneme a přeneseme do trouby dopéct. Čtvrtý: obalíme zlehka maizenou a dáme na olej na krátce jen cca 1-2 minuty zatáhnout, zpevnit, napíchneme na špízy a dáme na gril.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!