Carpaccio

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

Ingredience
650 g roštěnce
Univerzální omáčka:
200 ml majonézy
1-2 KL kvalitní omáčky Worcestershire (Lea & Perrins)
1 KL citronové šťávy
2-3 PL mléka
sůl
čerstvě mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Smísíme a našleháme suroviny na omáčku.

  2. Vychlazené maso očistíme a nakrájíme na co nejtenší plátky.

  3. Maso rozložíme na talíře po celé ploše (bez překrývání), dobře osolíme, nalejeme na ně omáčku (kapáním z polévkové lžíce vytváříme nepravidelné obrazce). Podáváme s bílým pečivem a červeným vínem. Poznámka: Opravdu jsem tu tento recept nenašel... Další verze najdete v odkazu na zdroj v poznámce.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!