Bublanina s želatinou a ovocem

Recepty, Moučníky

Suroviny

Bublanina:
3 hrnky polohrubé mouky
1,5 hrnku mléka
1,5 hrnku cukru krupice
3/4 hrnku oleje
3 vejce
1,5 prášku do pečiva
Malinová želatina:
2 malinové pudinky
400 ml malinové šťávy nebo sirupu (můžeme i kombinovat)
250 ml vody
maliny
ostružiny
rybíz (jednotlivě nebo i kombinace, možno zakoupit i mraženou směs)

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny na bublaninu smícháme v misce.

  2. Těsto vylijeme na plech s pečícím papírem.

  3. Dáme péct na 220 - 230 stupňů a pečeme cca 15-20 min.

  4. Když je buchta hotová, necháme ji 5 min. vychladnout a poté na ni dáme: maliny, ostružiny, rybíz, kivi, atd...

  5. Do hrnce dáme 400 ml malinově šťávy nebo sirupu (i kombinace),2 malinový puding, 250 ml vody.

  6. Vaříme za stálého míchání, dokud není želatina tuhá.

  7. Pak buchtu polijeme a necháme vychladnout. DOBROU CHUŤ


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!