Bramborovo - papriková frittata

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

2 menší brambory
2 papriky
1 cibule
2 stroužky česneku
3 vejce
½ Hermelínu s pepřem
olej
sůl
1 lžíce petrželové natě

Postup přípravy receptu

  1. Na troche oleja orestujeme krátko na plátky narezanú cibuľu a cesnak.

  2. Pridáme na tenké kolieska nakrájané zemiaky (asi 3 mm) a opekáme 5 minút.

  3. Potom vložíme na kolieska narezané papriky a opäť opekáme cca 5 minút.

  4. Zmes rozhrnieme po celej panvici, posypeme vňaťou a na malé kocôčky narezaným Hermelínom.

  5. Vajcia rozšľaháme s 2 lyžicami vody a rovnomerne nalejeme na zeleninu. Na pomalom ohni necháme zapekať, kým vajcia nestuhnú.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!