Bramboráčky s játrovou směsí

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

300 g kuřecích jater (nebo vepřových)
7 brambor (velkých)
1 cibule (střední)
hladká mouka
1 vejce
sůl
pepř
1 lžička červené papriky
majoránka
masox
olej

Postup přípravy receptu

  1. Bramboráčky: Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemno. P

  2. řidáme vejce, majoránku, mouku, sůl, pepř.

  3. Vše zamícháme a necháme chvilku uležet.

  4. Mezitím, co se nám játra dusí, můžeme smažit bramboráčky do zlatova.

  5. Játra omyjeme a nakrájíme na drobné kousky (nudličky). N

  6. a pánvi rozehřejem trochu oleje a osmažíme cibulku do skleněna.

  7. Poté přidáme k cibulce játra a osmahneme ze všech stran, pak přidáme vodu, červenou papriku, masox a dusíme dokud játra nezměknou.

  8. NAKONEC OSOLÍME ! né předtím - mohla by nám játra ztvrdnout. A zahustíme.

  9. Necháme chvilku podusit a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!