Vepřová srdíčka v hořčičné omáčce

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

2 vepřové srdíčka
1 cibule
olej
1 lžíce mleté červené papriky
1 kelímek sladké smetany
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce hořčice
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Bravčové srdiečka narežeme na plátky.

  2. Narezanú cibuľu orestujeme na troche oleja, pridáme mletú papriku, vložíme srdiečka, osolíme, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Vmiešame horčicu.

  3. V smotane rozmiešame múku a srdiečka zahustíme.

  4. Necháme na slabom plameni 10 minút povariť a podávame s cestovinami, zemiakmi alebo knedľou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!