Telecí plátky na cideru

Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny

4 telecí plátky
sůl
pepř
drcený rozmarýn
200 ml cideru
2 lžíce sojové omáčky
1 lžička worcestru
1 hrnek vody nebo vývaru
4 velké cibule
kousek másla
2 lžíce sladké chilli omáčky
půl lžičky hnědého cukru

Postup přípravy receptu

  1. Na panvi rozehrejeme kousek masla s kapkou oleje. Maso osolime, opeprime a trochu ocukrujeme. Na masle pak orestujeme a pote vlozime do pomaleho hrnce.

  2. Do vypeku pridame jeste kousek masla, na platky nakrajenou cibuli, worcester, sojovku, rozmaryn, vyvar a cider. Provarime a prelijeme do hrnce. Pomalime 7 hodin a podavame se stouchanymi bramborami, smazenou cibulkou a fazolkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!