Tagliatelle, vepřové a parmazán

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

1 kg vepřového masa
tagliatelle
Parmazán
cibule
sladká paprika
sůl
pepř
hladká mouka
voda
kukuřice
fazolové lusky žluté
fazolové lusky zelené
hrášek
máslo
vývar
česnek
hlíva ustřičná

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova, přidáme hlívu ústřičnou. Přisypeme papriku, přidáme očištěné, na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl, pepř, česnek, podlijeme vývarem a dusíme.

  2. Když je maso měkké, zahustíme ho moukou a vodou a povaříme.

  3. Zeleninu připravíme na pánvi. Rozehřejeme máslo, přidáme zeleninu (fazolové lusky zelené, žluté, kukuřici, hrášek), posolíme a trochu opepříme.

  4. V jiném hrnci uvaříme tagliatelle. Nakonec posypeme parmazánem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!