Štáva z řapíkatého celeru, mrkve, ředkve a červené řepy

Recepty, Nápoje

Suroviny

4 stonky řapíkatého celeru
1 malá červená řepa
1/2 bílé ředkve nebo 4 červené ředkvičky
3 mrkve
citronová šťáva (z jednoho citronu)
zelená petrželka
neperlivá voda nebo filtrovaná voda

Postup přípravy receptu

  1. Stonky řapíkatého celeru důkladně omyjeme a pokrájíme na malé kousky, řepu a ředkve omyjeme, oloupeme a také pokrájíme, mrkev oškrábeme a rozkrájíme. Petrželku omyjeme a nasekáme nadrobno.

  2. Vše zalijeme vodou, zakápneme citronovou šťávou a rozmixujeme.

  3. Dáme vychladit a pijeme průběžně přes den.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!