Soté z králičího a kuřecího masa
Recepty, MinutkySuroviny
- 2 kuřecí prsa
- 4 králičí nugetky (panenka)
- 1 velká červená cibule
- 2 oranžové kapie
- 4 dcl silného kuřecího vývaru
- 1 hrst petrželové natě
- 1 lžička francouzského másla - viz. poznámka
- sůl
- olej
- čerstvě mletý pepř
Postup Soté z králičího a kuřecího masa
Postup přípravy receptu
-
Rozpálíme pánev Wok a nalijeme do ní trochu oleje.
Přidáme na nudličky nakrájené osolené a opepřené králičí a kuřecí maso. Vše zprudka opečeme.
Jakmile se maso zatáhne, přidáme na nudličky nakrájenou červenou cibuli, na čtverečky nakrájenou papriku a podlijeme silným kuřecím vývarem.
Lehce zahustíme připraveným francouzským máslem a přidáme nasekanou petrželovou nať.
Necháme provařit asi 5 minut. Podáváme s vařeným bramborem a najemno nakrájenou červenou cibulí.