Směs brambory, maso, zelenina (bez tuku)

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 kuřecí stehenní řízky bez kůže
200 g vařených brambor
1 mrkev
1 cibule
½ červené papriky
50 g bílého zelí
50 g pórku
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na drobné kostičky, osolíme, opepříme, vložíme na rozpálenou nepřilnavou pánev a bez tuku zprudka opékáme asi 3 minuty.

  2. Postupně přidáváme na drobno nakrájenou zeleninu v tomto pořadí: cibuli, mrkev, zelí, papriku a pórek. Po přidání každého druhu zeleniny počkáme, až se směs začne prudce opékat, aby se směs neochladila a nepustila vodu. Pak teprve přidáme další zeleninu.

  3. Nakonec přidáme na plátky nakrájené vařené brambory. Celou směs opékáme při vysoké teplotě dozlatova


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!