Smažený květák v Hrašce s Mahá kořením

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

1 středně velký květák
1 kávová lžička koření Mahá
40 g Hraška na obalení
200 ml studené vody na těstíčko
100 g Hrašky na těstíčko
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Syrový květák rozebereme na růžičky, obalíme nejdříve v suché směsi.

  2. Hrašky do které jsme přidali koření Mahá a následně v těstíčku, které si umícháme z Hrašky a studené vody.

  3. Smažíme ve větší vrstvě rozpáleného oleje do zlatavé barvy cca 8 minut. Přikládám fotodokumentaci z příbalového letáku samotné Hrašky, koření Mahá a jak úspěšně obalovat a smažit v Hrašce.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!