Rýžový věneček s masem, mozzarellou a cherry rajčátky
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- 300 g hovězí kýty (můžete použit i jiné maso třeba vepřové)
- 1 cibule
- sůl
- pepř mletý
- 100 g Mozzarelly
- cherry rajčátka
- směs zelených bylinek
- česnek
- hladká mouka
- máslo
- olej
- rýže
Postup Rýžový věneček s masem, mozzarellou a cherry rajčátky
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.
Cibuli na drobno orestujeme v kastrůlku do zlatova a přidáme maso, krátce orestujeme a podlijeme vodou, necháme dusit do měkka.
Cherry rajčátka opečeme na másle, přidáme česnek na plátky, mozzarellu na plátky a zelené bylinky, lehce osolíme a stáhneme z plotny.
Uvaříme rýži.
Měkké maso lehce zahustíme jíškou, tak aby to byla spíš šťáva než omáčka. A můžeme servírovat, z rýže uděláme na talíři věneček do prostřed dáme maso se šťávou a nahoru rajčátka a mozzarellu. Dobrou chuť.