Rychlá obědovečeře

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

vepřová krkovice
brambory
sůl
drcený kmín
sušený česnek
sladká paprika
mouka

Postup přípravy receptu

  1. Krkovici nakrájíme na plátky, osolíme, posypeme paprikou a obalíme v mouce.

  2. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, asi tak 0,5 cm, osušíme, dáme na plech, osolíme, posypeme drceným kmínem a sušeným česnekem. Pokud máme nové domácí brambory, nemusíme loupat. Troubu rozehřejeme na 200 stupňů a plech do ní vložíme. Když se brambory začnou lehce nafukovat, pustíme se do masa.

  3. Maso dáme na pánev s rozehřátým olejem a zprudka z obou stran osmahneme. Poté vyndáme brambory z trouby a nandáme společně s masem na talíř.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!