Rybí karí

Recepty, Ryby

Suroviny

80 g tresky bez kůže
1 vrchovatá lžička zelené kari pasty
2 jarní cibulky
70 g cukety
1 lžíce oleje
1/2 lžičky na jemno nastrouhaného zázvoru
1 lžíce citronové šťávy
Nastrouhaná kůra z 1/2 citronu
100 ml kokosového mléka

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky (asi 2 cm) a smícháme v misce s kari pastou a citronovou šťávou.

  2. Cibulky nakrájíme šikmo.

  3. Cuketu nakrájíme na hranolky silné asi 1 cm a dlouhé asi 3 -5 cm.

  4. V kastrolu rozehřejeme olej.

  5. Vsypeme cibulku a cuketu a chvíli opékáme.

  6. Přimícháme zázvor, citronovou kůru a promícháme.

  7. Poté přidáme maso, zarestujeme a zalijeme mlékem. Chvíli povaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!