Rybí karbanátky s jarní cibulkou

Recepty, Ryby

Suroviny

200 g rybího masa z tresky, lososa, kapra...
2 jarní cibulky
1 vejce
sůl
pepř mletý
chilli paprička dle chuti
cca hrstka čerstvé strouhanky
olej

Postup přípravy receptu

  1. Rybí maso používáme čerstvé nebo rozmrazené, bez kostí a bez přidané vody. Maso rozmixujeme v kutru, přidáme vejce, osolíme a okořeníme pepřem a chilli papričkami dle chuti. Do směsi vmícháme drobně pokrájené cibulky i s částí zelené nati a zahustíme čerstvou strouhankou tak, aby byla směs kompaktní, ale ne příliš tuhá.

  2. Ze směsi vytvoříme menší placičky, které smažíme z obou stran dozlatova.

  3. Podáváme s bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!