Rybí filé na čínskem zelí

Recepty, Ryby

Suroviny

2 ks rybího filé
1 čínske zelí
4 brambory
2 lžíce kokosového oleje
1 lžíce hladké mouky
1 lžička mleté červené papriky
sůl
kmín

Postup přípravy receptu

  1. Múku a papriku zmiešame v tanieri. Filé osolíme a obalíme v múke s paprikou.

  2. Zemiaky narežeme na tenké plátky.

  3. Na širokej panvici rozohrejeme olej a na polovicu vložíme filé.

  4. Na druhú polovicu panvice dáme plátky zemiakov, osolíme ich a posypeme rascou. Pražíme spoločne, pričom občas zemiaky otáčame a filé v polovici praženia otočíme na druhú stranu. Upražené filé vyberieme na teplý tanier a udržujeme v teple.

  5. Na uvoľnenú polovicu panvice vložíme listy čínskej kapusty a pražíme ďalej, kým nezavädnú. Nezabudneme otáčať aj zemiaky.

  6. Na tanier dáme opražené zemiaky, čínsku kapustu a navrch dáme filé.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!