Rum

Recepty, Dorty

Suroviny

tmavý korpus
marmeláda
Krém:
5 dkg másla
5 dkg hladké mouky
rum
moučkový cukr
vanilkový cukr
2 másla
punč
marcipán

Postup přípravy receptu

  1. Korpus má každá ten svůj nej.

  2. Krém jsem dělala po prvé a moc mi chutnal tak proto píši postup: Rozehřejeme 5 dkg másla, přidáme 5 dkg hlad. mouky a umícháme jíšku.

  3. Uvaříme 250 ml grogu (já dala 100 ml rumu a zbytek do 250 ml horké vody)a přimícháme do jíšky odstavíme ze sporáku přidáme 1 vanilkový cukr a necháme vychladnout (je to hustá lepivá hmota).

  4. Ušleháme másla s cukrem a po vychladnutí přidáváme po lžících (kaši).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!