Rizoto z pečeného masa

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

40 dkg vepřového plecka (nebo kuřecího masa, pečeného nebo zbylého od oběda)
1 hrnek rýže
2 hrnky vody
2 lžíce mraženého hrášku
2 lžíce mražené kukuřice
1 cibuli
1 čerstvou papriku
sůl
pepř
petrželka
strouhaný sýr na posypání

Postup přípravy receptu

  1. Přímo do pekáčku s výpečkem přidám nakrájenou cibuli, rýži, sůl a vodu. Peču v troubě pod pokličkou. Když je rýže skoro měkká, přidám zeleninu, nakrájené maso a dopeču do měkka.

  2. Dochutím pepřem a na talíři sypu sýrem. Tím, že se to peče v tom výpečku, je rýže dobře ochucená a je to rychlovka.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!