Rizoto s vepřovým a sojovým masem

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

250 g vepřového masa
150 g sojových kostek
1 cibule
sůl
pepř
červená sladká paprika
olej
hověz bujon
rýže
malá plechovka hrášku
kukuřice

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji necháme zpěnit cibulku, přidáme na kostky nakrájené maso a také přidáme sojové kostky (hned ze sáčku, vůbec nepředváříme). Osolíme, necháme maso pustit šťávu a přidáme papriku a pepř.

  2. Zalejeme hovězím vývarem a necháme dusit do poloměkka.

  3. Přisypeme rýži, dosolíme a necháme vařit do změknutí rýže. Doporučuji s tím často míchat, aby se rýže nepřichytila ke dnu hrnce.Na konec vmícháme hrášek a na talíři přizdobíme kukuřicí. Dobrou chuť.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!