Rafaello řezy

Recepty, Moučníky

Suroviny

Piškot:
6 vajec
6 PL polohrubé mouky
6 PL moučkového cukru
1 prášek do pečiva
Krém:
1/2 l smetany 33%
3 šlehačky v prášku
2 tabulky bílé čokolády (20 dkg)
15 dkg strouhaného kokosu
1 želatinový ztužovač za studena
10 dkg plátků mandlí na ozdobu

Postup přípravy receptu

  1. Upéct piškot a potřít krémem, který zhotovíme z 1/2 l smetany ušlehat, přidávat šlehačky v prášku a vymíchat. Rozehřát čokoládu a postupně přidávat k našlehané smetaně.

  2. Přidat kokos a opět vymíchat a na konec udělat dle návodu ztužovač a vmíchat do krému. Krém namazat na piškot a posypat mandlemi.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!