Pomazánka z pečeného vepřového masa

Recepty, Pomazánky

Suroviny

300-350 g pečeného masa (měla jsem krkovici a koleno)
1 větší cibule
1-2 střední uvařené brambory
2 lžíce naložené a nasekané kapie (ve sladkokyselém nálevu)
1-2 lžíce pikantní hořčice
výpek dle potřeby
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso, hořčici a brambory rozmixujeme ponorným mixérem do hladké pomazánky. Cibuli a kapii nakrájíme na drobno. Požadovanou hustotu upravíme studeným výpekem.

  2. Pomazánku spojíme s cibulí, kapií a dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Všechno důkladně promícháme a dáme vychladit. Podáváme nejlépe s čerstvým, křupavým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!