Plněné tortily
Recepty, Studená kuchyněSuroviny
- 1 balení tortil (po 8 ks)
- 1 konzerva kukuřice (160 g)
- 1 konzerva červených fazoli (160 g)
- ledový salát nebo římský
- salátová okurka
- cherry rajčátka
- sýr
- kečup
- 6 polévkových lžic bílého Řeckého jogurtu
- 2 polévkové lžíce kysané smetany
- 6 stroužku česneku
- pepř
Postup Plněné tortily
Postup přípravy receptu
-
Scedíme konzervy s kukuřici a fazolemi a dáme je do mísy.
Přidáme na větší proužky pokrájenou okurku, čtvrtky cherry rajčátek a natrhaný salát.
Promícháme a dáme stranou. Dále připravíme omáčku smícháním jogurtu, kysané smetany, pepře a strouhaného česneku.
Tortily nahřejeme na pánvi, pokapeme kečupem a navršíme salát, poté strouhaný sýr a pak na každou dáme 1 lžíci omáčky s česnekem.