Plněné tortily

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

1 balení tortil (po 8 ks)
1 konzerva kukuřice (160 g)
1 konzerva červených fazoli (160 g)
ledový salát nebo římský
salátová okurka
cherry rajčátka
sýr
kečup
6 polévkových lžic bílého Řeckého jogurtu
2 polévkové lžíce kysané smetany
6 stroužku česneku
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Scedíme konzervy s kukuřici a fazolemi a dáme je do mísy.

  2. Přidáme na větší proužky pokrájenou okurku, čtvrtky cherry rajčátek a natrhaný salát.

  3. Promícháme a dáme stranou. Dále připravíme omáčku smícháním jogurtu, kysané smetany, pepře a strouhaného česneku.

  4. Tortily nahřejeme na pánvi, pokapeme kečupem a navršíme salát, poté strouhaný sýr a pak na každou dáme 1 lžíci omáčky s česnekem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!