Pikantní směs II

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

vepřová kotleta bez kosti
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 žlutá paprika
2 cibule
2 stroužky česneku
olej
sůl
pepř
koření a další ingredience (viz foto)

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyju, osuším, naklepu, nakrájím na nudličky a vložím do rozpáleného oleje a opékám do vysmahnutí.

  2. Já osobně teprve solím a přidávám koření než maso vyjmu do jiné nádoby a na zbylém oleji orestuji na nudličky nakrájenou veškerou zeleninu.

  3. Podleju vodou, posolím a dusím do poloměkka.

  4. Přidám sojovou omáčku a worcestr, podle potřeby dochutím a vložím do zeleniny maso, podleju a zahustím tmavou jíškou do potřebné hustoty, krátce prohřeji a podávám z hranolky a tatarkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!