Pečené koleno á la Růženka
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- zadní vepřové koleno
- 4 kuličky nového koření
- 2 bobkové listy
- sůl
- černé pivo
- Marináda:
- 6 stroužků česneku
- 1 PL worchesteru
- 2 PL sójové omáčky
- 6 PL ostrého kečupu
- 1 KL medu
- 2 KL gyros koření
- 1 KL solamylu
Postup Pečené koleno á la Růženka
Postup přípravy receptu
-
Koleno vykostit a obvařit do skoroměkka společně s kostí, novým kořením, bobkovými listy a přiměřeným množstvím soli.
Po vychladnutí nařízneme kůži do mřížky, naložíme minimálně přes noc do marinády (čím déle tím lépe).
Upečeme v troubě a podléváme vývarem a černým pivem