Patrová svatební

Recepty, Dorty

Suroviny

Korpus: 25 cm
9 vajec
36 dkg cukru krupice
50 dkg polohrubé mouky
6 lžic horké vody
Korpus: 19,5 cm
6 vajec
22 dkg cukru krupice
32 dkg polohrubé mouky
6 lžic vody
Korpus: 13 cm
3 vejce
12 dkg cukru krupice
17 dkg polohrubé mouky
3 lžíce vody
Krém:
4,5 másla
1,5 l mléka
5 vanilkových pudinku
dle chuti cukr
rum
Marcipán:
20 dkg moučkového cukru
10 dkg sušeného mléka
voda

Postup přípravy receptu

  1. Upečené korpusy 2 x rozkrojit,spodní díl potřít marmeládou a krémem a pak znovu krém.

  2. Necháme do druhého dne zatuhnout a pak potahovat marcipánem a dávat postupně díly na sebe.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!