Kuřecí plátky na tymiánu a štouchačky s porkem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

kuřecí prsa 2 ks
několik snítek čerstvého tymiánu
sůl
mletý pepř
olivový olej
1/2 pórku (do brambor)
kousek másla (do brambor)
brambory

Postup přípravy receptu

  1. Plátky očištím, opláchnu a prokrojím na tenčí kusy. Každý osolím, opepřím a hojně posypu tymiánem - ten do masa vtlačím.

  2. Na grilovací pánev dám olivový olej a maso pěkně opeču z obou stran. Krásně voní po tymiánu - jen pozor při smažení! Tymián potvora jak je čerstvý, tak se mu moc smažení nelíbí a poněkud prská kolem sebe. Jako přílohu jsem zvolila klasické štouchané brambory se spoustou pórku - máme ho moc rádi.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!