Kuřecí medová prsíčka s žampióny a rozmarýnem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

4 kuřecí prsa
300 g žampiónů
čerstvý (i sušený) rozmarýn
hrnek kuřecího vývaru
2 lžíce kečupu
2 lžičky medu
sůl
pepř
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na troše oleje osmahneme krájené žampióny a rozmarýn, mírně osolíme a vyndáme.

  2. Pánev vytřeme ubrouskem a na dalším oleji osmažíme osolená a opepřená prsa vcelku.

  3. Ve vývaru rozmícháme kečup a med (přidala jsem i lžičku své sušené zeleniny) a zalijeme tím prsa.

  4. Přidáme žampiónovou směs, přiklopíme a asi 20 minut dusíme doměkka. Podáváme s mačkanými bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!