Krkovička s medvědím pestem a mozzarellou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 libovější plátky krkovičky
125 g mozzarelly
několik cherry rajčátek
4 lžičky pesta: z medvědího česneku:
svazek medvědího česneku
100 ml olivového oleje
mořská sůl
citrony - šťáva
olivový olej
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Plátky jemně naklepeme, potřeme olejem a necháme cca 2 hodiny odpočinout. Na pánvi rozehřejeme olej a krkovičku zprudka opečeme.

  2. Opečené plátky osolíme, opepříme, dáme do zapékací misky, potřeme pestem, rozložíme plátky rajčátek a na ně plátky mozzarelly.

  3. Dáme zapéct do vyhřáté trouby nebo pod gril.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!