Krkovička s medvědím pestem a mozzarellou
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 4 libovější plátky krkovičky
- 125 g mozzarelly
- několik cherry rajčátek
- 4 lžičky pesta: z medvědího česneku:
- svazek medvědího česneku
- 100 ml olivového oleje
- mořská sůl
- citrony - šťáva
- olivový olej
- sůl
- pepř
Postup Krkovička s medvědím pestem a mozzarellou
Postup přípravy receptu
-
Plátky jemně naklepeme, potřeme olejem a necháme cca 2 hodiny odpočinout. Na pánvi rozehřejeme olej a krkovičku zprudka opečeme.
Opečené plátky osolíme, opepříme, dáme do zapékací misky, potřeme pestem, rozložíme plátky rajčátek a na ně plátky mozzarelly.
Dáme zapéct do vyhřáté trouby nebo pod gril.