Krkovička pečená v marinádě s kávou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

2 hrubší plátky z krkovice
1 lžíce oleje
1 rovná lžíce instantní kávy
1 lžíce hořčice
1 lžíce majonézy
1 lžíce pikantního kečupu
1/2 lžičky hnědého cukru
sůl
pepř
cibule na pečení

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolíme a opepříme. Všechny suroviny na marinádu smícháme a maso na 24 hodin naložíme.

  2. Půl hodiny před pečením maso z lednice vytáhneme. Do pekáčku nakrájíme cibuli a položíme maso.

  3. Do misky se zbytkem marinády nalijeme trochu vody a nalijeme to na maso. Pekáček přikryjeme a pečeme při 180 st. doměkka.

  4. Během pečení poléváme výpekem. Před dopečením pekáček odkryjeme a dopečeme na barvu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!