Kotlety s pestem

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

3 vepřové kotlety
3 lžíce Pesto Genovese
3 lžíce másla
3 velké špetky citronové kůry (použila jsem sušenou)
sůl
3 lžíce oleje
6 lístků bazalky

Postup přípravy receptu

  1. Z alobalu odtrhneme 3 pruhy o 60cm délce a každý přeložíme napůl (pokud použijete silnější grilovací alobal, stačí jedna vrstva).

  2. Doprostřed alobalového čtverce dáme lžíci oleje, na něj položíme osolenou naklepanou kotletu, na ni navršíme 1/3 směsi, kterou získáme smícháním změklého másla, pesta a citronové kůry.

  3. Na směs položíme 2 lístky bazalky a balíček uzavřeme.

  4. Pečeme 50 min. na 180°C.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!