Kávovo-kminový steak z kotlety se zeleninou
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 3 plátky kotlety
- Marináda:
- 1 dcl oleje
- 1 lžička chilli
- 1 lžička soli
- 1 lžička kmínu
- 3 lžičky dobré mleté kávy
- zelenina: mrkev, cibule, květák, česnek. (co dům dal)
Postup Kávovo-kminový steak z kotlety se zeleninou
Postup přípravy receptu
-
Z kotlety uděláme steaky cca 2-3 cm.
Z ingrediencí připravíme marinádu, kterou vetřeme do steaků a necháme 2 hodiny odpočívat.
Na rozpálené pánvi s trochou oleje orestujeme steaky z obou stran. Každou cca 4 - 5 minut. Já ještě chvilku restoval i boky.
Vyndáme z pánve na plech a dáme do rozehřáté trouby na 180°C na cca 10 minut dojít.
Do výpeku dáme orestovat cibuli, postupně přidáme všechnu zeleninu a restujeme do měkka.