Kančí na rozmarýnu a rajčatech

Recepty, Jiné maso

Suroviny

kančí maso
cibule
česnek
několik čerstvých rajčat
několik konzervovaných rajčat
rozmarýn
sůl
pepř
vegeta

Postup přípravy receptu

  1. Maso na kostičky osolíme a opepříme. Cibulku si v pánvi orestujeme, přidáme maso a restujeme dál. Pak přidáme česnek na plátky a nasekaný čerstvý rozmarýn (klidně muže být i sušený, ale čerstvý je lepší). Chvilku necháme a pak přendáme do pekáčku.

  2. Přidáme nakrájena čerstvá rajčátka a přelijeme konzervou sekaných rajčat. Lehce podlijeme a přidáme trošku vegety. Přikryjeme a pečeme cca na 180°C.

  3. Když je maso měkké můžeme lehce zaprášit moukou, ale myslím že to není úplně potřeba.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!