Jehněčí žebírka v kyselém zelí

Recepty, Jiné maso

Suroviny

1 kg jehněčích žebírek
1 cibule
1 lžíce mleté papriky
3 rajčata
2 papriky
400 g kyselého zelí
3 stroužky česneku
2 snítky tymiánu
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku. Vložíme rebrá, posypeme ich nakrájaným cesnakom, vložíme tymián, osolíme, podlejeme vodou a dusíme do polomäkka.

  2. Potom pridáme narezané paradajky, papriky a kyslú kapustu aj so šťavou. Dusíme, kým mäso nie je mäkké.

  3. Ešte z horúcich rebierok vytiahneme kosti.

  4. Podávame s chlebom.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!