Jedlá miska- narozeninová bomba

Recepty, Zdobení

Suroviny

1 kg cukru krystal
9 kávových lžic vody
gelové barvy Wilton nebo potravinové barvy v prášku

Postup přípravy receptu

  1. Když děláte malé misky tak nechte schnout jen 1 hodinu. Já měla zapálený krb tak to uschlo půl hodiny u teploučka. Že je uschlý poznáte že na něj jemně zaklepete a je tvrdý.

  2. Misku po použití jen rozbijte zpět na krystal přes utěrku a vysypte do cukřenky, vypadá parádně obarvený cukr. Ze zbytku cukru si můžete vyrobit kostkový domácí cukr.

  3. Do malé formičky zatlačte cukr, vyklepněte na tác a nechte uschnout 1 hodinu a budete mít krásný barevný kostkový cukr (viz foto).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!