Jarní ředkvičková polévka s ricottou

Recepty, Polévky

Suroviny

1 svazek ředkviček
hrst ředkvičkových listů
1 velká cibule
4 malé brambory
1 kostka BIO zeleninového bujónu
1 lžíce přepuštěného másla
2 lžíce ricotty
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli očistíme, nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Přidáme očištěné a na kostičky nakrájené ředkvičky a brambory. Necháme cca 3 minuty restovat.

  2. Přidáme vodu, zeleninový bujón, ředkvičkové listy a necháme vařit.

  3. Jakmile je zelenina měkká, rozmixujeme polévku tyčovým mixérem na hladký krém. Vmícháme ricottu, ochutíme solí a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!