Hermelín v pikantní marinádě

Recepty, Grilování

Suroviny

4 Hermelíny
Marináda:
uzená červená paprika
špetka pálivé papriky
nadrcené sušené houby
sůl
pepř
100 ml oleje

Postup přípravy receptu

  1. Hermelíny naložíme přes noc do uvedené marinády - (smícháme oba druhy papriky s olejem a nadrcenými sušenými houbami, pepřem a solí). Druhý den naložené Hermelíny položíme (každý zvlášť) na alobalový čtverec, alobal přehneme dolů pod boky sýrů tak, aby sýr nevytékal.

  2. Takto zabalené Hermelíny dáme na plech do předehřáté trouby na program gril na cca 8-10 minut. Opatrně je po této době vyjmeme z alobalu a přendáme na talíř. Podáváme se zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!