Fleky s bylinkama

Recepty, Těstoviny

Suroviny

flíčky
uzené žebro
1 větší cibule
100 g tvrdého sýra
2 vajíčka
1 lahůdková cibulka
medvědí česnek
celerová nať
libeček
naběračka uzeného vývaru
pažitka
bazalka
pár lžic kysané smetany
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme si fleky(dělala jsem domácí) a povaříme uzené, abychom měli vývar, nejen na polévku.

  2. Do většího hrnce dáme olej, na něj pokrájenou cibulku kterou osmažíme mírně do hněda, dál přidáme obrané a nakrájené uzené maso a chvilku podusíme, zalijeme uzeným vývarem a dáme uvařené fleky-promícháme.

  3. Veškeré bylinky i lahůdkovou cibulku si nakrájíme na drobno, nasypeme do fleků, které osolíme a vlijeme do nich kysanou smetanu a rozšlehaná vejce, ty necháme chvíli srazit a můžeme jít jíst.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!