Filé pečené se zeleninou a bylinkami

Recepty, Ryby

Suroviny

600 g filé
citronová šťáva
lilek
4 rajčata
4 papriky
mladá cuketa
rozmarýn nebo tymián
mletý pepř
sůl
olej
kousek másla

Postup přípravy receptu

  1. Lilek a cuketu nakrájíme na menší kousky, rajčata na klínky, papriku na širší proužky. Plech vymažeme olejem a zeleninu na něj naskládáme.

  2. Plátky filé zakápneme citronovou šťávou, uložíme mezi zeleninu, vše osolíme, opepříme, sypneme odrhnutými lístky bylinek, plech vložíme do rozehřáté trouby (190-200°C) a upečeme.

  3. Hotové můžeme zakápnout máslem (příp. znovu kapkou citronové šťávy) a podáváme s bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!