Fazolková „smaženice“

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

350 g mražených fazolových lusků
150 g žampionů
1 lžička rostlinného oleje
1 vejce
1-2 bílky
Bylinky
kmín
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na rozehřáté pánvi potřené olejem restujeme doměkka fazolové lusky s pokrájenými žampiony, přidáme kmín a bylinky, podle potřeby podléváme trochou vody.

  2. Jakmile jsou lusky i houby měkké, přilijeme do směsi rozšlehané vejce s bílky a dále mícháme a restujeme, až jsou vejce hotová.

  3. Nebo můžeme fazolky přelít vejci naředěnými trochou mléka a vše zapéct jako omeletu.

  4. Vhodné pro redukční i udržovací režim jako oběd nebo večeře. Při udržování hmotnosti můžete přidat pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!