Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší (Filet w sosie z rabarbarem)
Recepty, Drůbeží masoPostup Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší (Filet w sosie z rabarbarem)
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi si rozehřeju máslo, orestuji na kostky pokrájené ňadro kuřecí. Jen co se zatáhne, posolím. Očistěnou rebarboru pokrojím na kousky přihodím na pánev a restuji.
V misce smíchám smetanu s medem, pokud je příliš husto, přidám nemnoho vody.
Vliju na pánev (opětovně upozorňuji – nepleťte do toho anatomii) a za občasného zamíchání dusím na pomalém ohni do úplného změknutí (čtěte pozorně! Změknutí, ne zblbnutí).
Posekám mátové lístky a lehce přizdobím na talíři.