Cibulové palačinky s Hermelínem

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

300 ml mléka nebo 200 ml mléka + 100 ml perlivé vody
1 vejce
100 g hl. mouky
lžíce oleje
2-3 lžíce sušené smažené cibule
lžička tymiánu nebo koření na pizzu
petrželka
sůl
olej na smažení
Hermelín

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme mléko s vejcem, moukou a zbytkem přísad. Metličkou vyšleháme hladké těsto. Necháme chvíli odpočinout.

  2. Smažíme na na pánvi s kapkou oleje. Jakmile usmažíme palačinku z jedné strany a otočíme, ihned ji poklademe na půlce tenkými plátky Hermelínu.

  3. Po dosmažení z druhé strany palačinku přehneme na polovinu přes sýr. Ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!