Brynzový posúch se semínky

Recepty, Slané pečivo

Suroviny

Těsto:
200 g špaldové hladké mouky
2 PL olivového oleje
1 bal. sušeného droždí
podle potřeby teplá voda
špetka soli
Dále:
250 g brynzy
špetka soli, pepř
2 PL zakysané smetany
podle potřeby semínka

Postup přípravy receptu

  1. Z mouky, oleje, sušeného droždí, špetky soli a teplé vody vypracujeme lepivé těsto, které poprášíme moukou a necháme hodinu kynout na teplém místě. Po vykynutí rozválíme na tenký plát.

  2. Potom těsto potřeme brynzou, do které jsme přidali kysanou smetanu, špetku soli a pepře.

  3. Posypeme semínky a dáme péct. Pečeme na 200 stupňů asi 15 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!