Azu po tatarsku - originál

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

400 g hovězího zadního
200 g cibule
50 g rajského protlaku
150 g zavařených okurek
50 g tuku
300 ml vývaru
25 g hladké mouky
bobkový list
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájené maso na tenké nudličky osolíme a opepříme.

  2. Cibuli nakrájíme na kolečka.

  3. Maso společně s cibulí opečeme na tuku. Opečemé maso zaprášíme moukou, krátce osmahneme a přidáme protlak. Přilijeme vývar, promícháme a přidáme bobkový list.

  4. Přikryjeme poklicí a dusíme.

  5. K téměř měkkému masu přidáme na kostičky nakrájené okurky.

  6. Dochutíme dle potřeby solí a společně krátce podusíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!