Zeleninové gnocchi

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

500 g gnocchi
1 lžíce olivového oleje
200 g mrkve
100 g kapusty
1 čerstvá paprika
hrst mraženého hrášku
1 cibule
2 stroužky česneku
hrst sušených hub
200 g rajčat
1 lžička kurkumy
lžička grilovacího koření
sůl
pepř
kmín

Postup přípravy receptu

  1. Gnocchi uvaříme podle návodu.

  2. Na pánvi, nejlépe wok, rozehřejeme olej a přidáme na kostičky česnek a cibuli. Necháme jen zesklovatět.

  3. Dále přidáme nakrájenou mrkev a chvíli restujeme do lehkého změknutí. Dále k tomu přidáme nakrájenou papriku, nakrájenou kapustu, hrášek a houby. Přidáme kurkumu, grilovací koření, pepř a kmín. Zarestujeme tak 5 minut.

  4. Když je všechno změklé, tak přidáme spařená, oloupaná a nakrájená rajčata. Přidáme trochu horké vody a necháme vařit na mírném ohni tak 5 minut.

  5. Až se voda vyvaří a rajčata se nám trochu rozvaří, aby vznikla šťáva, vmícháme uvařené gnocchi.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!