Zdravá fazolačka

Recepty, Polévky

Suroviny

fazole (množství dle uvážení)
sojové boby (asi hrnek)
mořská řasa Wakame
Masox (bez tukový bujon z Justu)
ocet
cukr
sůl
2 ks celé skořice
Gustin

Postup přípravy receptu

  1. Fazole a sojové boby namočíme přes noc v hrnci.

  2. Na druhý den z povrchu vybereme pěnu, kterou si utvořily boby (vaříme v téže vodě), vhodíme skořici, masox a Wakame (tu jsme si nakrájeli a 10 min máčeli ve vodě).

  3. Hlídáme fazole a boby až budou měkké a dle chuti použijeme ocet,cukr,sůl. Já jsem moc nekořenila, jelikož jsem použila bujon z Justu - je výborný vřele mohu doporučit:-) Nakonec vyndáme skořici a zahustíme Gustinem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!