Zdravá fazolačka
Recepty, PolévkySuroviny
- fazole (množství dle uvážení)
- sojové boby (asi hrnek)
- mořská řasa Wakame
- Masox (bez tukový bujon z Justu)
- ocet
- cukr
- sůl
- 2 ks celé skořice
- Gustin
Postup Zdravá fazolačka
Postup přípravy receptu
-
Fazole a sojové boby namočíme přes noc v hrnci.
Na druhý den z povrchu vybereme pěnu, kterou si utvořily boby (vaříme v téže vodě), vhodíme skořici, masox a Wakame (tu jsme si nakrájeli a 10 min máčeli ve vodě).
Hlídáme fazole a boby až budou měkké a dle chuti použijeme ocet,cukr,sůl. Já jsem moc nekořenila, jelikož jsem použila bujon z Justu - je výborný vřele mohu doporučit:-) Nakonec vyndáme skořici a zahustíme Gustinem.