Zapékaná slepice v nudlích

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 slepice (lze i kuře, část krůty atd.)
kořenová zelenina (i mražená)
2 bobkové listy
6 kuliček pepře
6 kuliček nového koření
špetka tymiánu
1 cibule
Podravka
kečup (ostrý i jemný, jak máte rádi)
250 g širokých nudlí
kysaná smetana (já používám Cremefine 250g)

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme slepici (kuře) se zeleninou i kořením hodně do měkka, nejlépe v papiňáku. Osmažíme cibulku, přidáme zakysanou smetanu, kečup a dochutíme Podravkou. Maso nakrájíme do omáčky a nalijeme do zapékací mísy. Uvaříme těstoviny al dente, nasypeme je do omáčky a asi 20 minut zapékáme


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!