Zapékaná krkovička

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

plátky krkovičky
grilovací koření
sůl
pepř
trocha oleje
cibule
rajčata
čerstvé papriky
plátky šunky
strouhaný sýr
kečup

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, lehce osolíme, posypeme gril. kořením, pepřem a poskládáme je do pekáčku, který jsme předem lehce vytřeli olejem.

  2. Na maso dáme kolečka cibule, na něj plátky šunky, pak na proužky pokrájenou papriku.

  3. Vše zalijeme kečupem a zasypeme postrouhaným sýrem.

  4. Dáme péct do trouby, nejprve přikryté a ke konci odkryjeme, aby vznikla lehká krustička z roztaveného sýra.

  5. Podáváme s restovanými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!